Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-02-2017 - Alles verliep vlot en nadat ik het bedrag had overgemaakt...  lees meer
  • 18-11-2016 - Geluk's Sieraden is een echte aanrader. Heel betrouwbaar, super communicatie,...  lees meer
  • 30-09-2016 - Vandaag ook mijn sieraden ontvangen , 2 dagen geleden besteld....1...  lees meer
Plaats een bericht
  • Camping Janse
  • Facebook Geluk`s Sieraden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden

ALGEMEEN
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de aangeboden artikelen in de online shop van Geluk`s Sieraden. Met ’koper’ wordt de wederpartij van Geluk`s Sieraden aangeduid; degene die van Geluk`s Sieraden koopt en/of geleverd krijgt. Door uw bestelling via onze online shop www.gelukssieraden.nl verklaart u zich akkoord met de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

PRIJZEN
Alle in de online shop en in deze leveringsvoorwaarden vermelde prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW. Kopers uit Landen van de Europese Unie betalen de artikelprijs inclusief BTW. Geluk`s Sieraden is gerechtigd om prijzen in de webshop te wijzigen, zonder voorafgaande schriftelijke mededeling aan kopers.

LEVERING/LEVERTIJD
Levering geschiedt op de plaats die de koper heeft opgegeven in de webshop of schriftelijk via post of e-mail. De verantwoordelijkheid voor het juist of volledig opgeven van het afleveradres ligt bij koper.

Bestelde artikelen zullen na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk worden toegestuurd. Bestellingen worden alleen geaccepteerd met betaling vooraf, via overmaking.

In het kader van de regels van de koop op afstand zal Geluk`s Sieraden bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet danwel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

ANNULEREN VAN EEN ORDER
De koper kan een transactie binnen 24 uur na het tijdstip van de bestelling annuleren en/of wijzigen door per e-mail hiervan melding te maken.

DEELLEVERING
Indien bestelde artikelen onverhoopt niet voorradig mochten zijn, zal koper hiervan per omgaande op de hoogte worden gesteld. Als dan zal met koper worden besproken of de gehele levering opschort tot de ontbrekende artikelen weer voorradig zijn, dan wel dat levering van de ontbrekende artikelen op een later tijdstip zal plaatsvinden. Geluk`s Sieraden zal in het geval van deellevering de verzendkosten op zich nemen.

KWALITEIT
Producten uit de webshop van Geluk`s Sieraden zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle eisen en normen waaraan producten moeten voldoen, die verkocht worden binnen de Europese Unie. Bij normaal gebruik waarvoor het product bedoeld is, leveren de producten geen gevaar op voor de gebruiker en/of haar omgeving. Geluk`s Sieraden is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, fysiek, mentaal of materieel, na of tijdens gebruik van door de Geluk`s Sieraden verkochte goederen.

Werkelijke kleuren kunnen afwijken van hetgeen op de monitor van koper weergegeven wordt.

GEBREKEN
De koper dient de gekochte producten bij aflevering - of zo spoedig mogelijk daarna als mogelijk - te (laten) onderzoeken. Hierbij dient de koper na te gaan of het geleverde aan de overeenkomst beantwoordt, te weten:

- of de juiste producten zijn geleverd;
- of de afgeleverde producten voor wat betreft kwantiteit overeenstemmen met hetgeen is overeengekomen;
- of de afgeleverde producten voldoen aan de overeengekomen kwaliteitseisen of - indien deze ontbreken - aan de eisen die gesteld mogen worden voor een normaal gebruik en/of handelsdoeleinden;

Worden zichtbare gebreken of tekorten geconstateerd, dan dient de koper deze binnen 48 uur na levering schriftelijk aan Geluk`s Sieraden te melden.
Niet-zichtbare gebreken dient de koper binnen drie dagen na ontdekking, en uiterlijk binnen een maand na aflevering schriftelijk te melden aan Geluk`s Sieraden.
Zaken kunnen slechts na voorafgaande schriftelijke toestemming van Geluk`s Sieraden worden geretourneerd.

RECHT VAN RETOUR
Bij aankoop via onze webshop, heeft de consument recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een product retourneren, waarbij de aankoopprijs terug word betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument.

Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. Het moet onbeschadigd, en compleet zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
Het aankoopbedrag zal dan binnen 30 dagen worden gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten, deze komen dan voor rekening van de klant.

GARANTIE
Geluk`s Sieraden is niet aansprakelijk voor het verlies van strass-steentjes/parels, tenzij deze bij aankomst van het artikel ontbreken. Stuurt u dan z.s.m. een email over de ontbreken.

Geluk`s Sieraden is tevens niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of breken van bedels, horloges, armbanden/kettingen, nadat deze door koper in gebruik zijn genomen.

Op de sluitingen van de armbanden en kettingen geven wij 3 maanden garantie.

VERZENDING EN VERZENDKOSTEN

* Uw bestelling wordt verzonden met de PostNL. De verzendkosten hiervan bedragen € 3,95 indien de verzending binnen Nederland plaatsvindt.

Indien een bestelling verstuurd moet worden naar het buitenland, ontvangt u via de mail de exacte verzendkosten.
De kosten voor bankoverschrijvingen vanuit het buitenland zijn voor rekening van de klant.

* Wilt u uw zending aangetekend of verzekerd laten versturen? Geeft u dit dan aan bij uw bestelling onder "opmerkingen". Deze wijze is veiliger dan verzenden via de standaard postbezorging, op die manier is er een track en trace nummer voor uw bestelling. Wij raden u dit zeker aan bij grotere bestellingen.
De kosten, die aan het aangetekend/verzekerd versturen verbonden zijn, zijn voor rekening van de klant.

* Boven een bestelling van 100 euro zijn de kosten van aangetekend versturen voor rekening van Geluk`s Sieraden. Wilt u van deze optie gebruik maken? Geeft u dit dan aan bij uw bestelling onder "opmerkingen".
Wilt u uw bestelling echter verzekerd laten versturen? Informeert u bij ons naar de kosten. Ook dit kunt u aangeven onder "opmerkingen".

BETALEN
Betaling van uw bestelling is mogelijk via bank/giro-overschrijving. Na ontvangst van een bestelling stuurt Geluk`s Sieraden een bevestigings email aan koper, waarin het rekeningnummer vermeld staat. Het aankoopbedrag dient o.v.v. het ordernummer binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op onze bankrekening.
Vanaf het moment dat het verschuldigde bedrag op de rekening van Geluk`s Sieraden is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.
Kosten van overschrijving uit het buitenland zijn voor rekening van de klant.

Is een betaling niet binnen twee weken bijgeschreven op onze rekening, dan zal de order komen te vervallen.

PRIVACY
Geluk`s Sieraden zal de persoonsgegevens van de koper vertrouwelijk behandelen en nooit beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Indien u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

Het is niet toegestaan foto`s te kopiëren van deze site en te gebruiken voor andere doeleinden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)