Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-02-2017 - Alles verliep vlot en nadat ik het bedrag had overgemaakt...  lees meer
  • 18-11-2016 - Geluk's Sieraden is een echte aanrader. Heel betrouwbaar, super communicatie,...  lees meer
  • 30-09-2016 - Vandaag ook mijn sieraden ontvangen , 2 dagen geleden besteld....1...  lees meer
Plaats een bericht
  • Camping Janse
  • Facebook Geluk`s Sieraden

40% KORTING OP HELE WEBWINKEL! Kijk hier voor de kortingscode!

UITVERKOOP GELUK’S SIERADEN

Geluk’s Sieraden bestaat dit jaar 10 Jaar! Reden voor een feestje en voor verandering……

10 Jaar geleden ben ik begonnen met de verkoop van Pandorastyle bedels en armbanden via sieradenparty’s. Heerlijk creatief bezig zijn bij mensen thuis, daar kreeg ik energie van. Ook ging de verkoop van sieraden via mijn webwinkel en via andere kanalen, waarbij het persoonlijk contact met mensen voor mij het belangrijkste was. Dat is me vooral heel duidelijk geworden. Mensen helpen met iets persoonlijks uitkiezen voor zichzelf, daar werd ik ontzettend blij van.

 

In die 10 jaar ben ik er ook achter gekomen, dat ik veel meer geboeid wordt door de binnenkant van mensen dan de buitenkant. Dat heeft met mijn eigen zelfontwikkeling te maken. Want de buitenkant zegt nl. niets over de binnenkant van iemand, hoe voelt iemand zich van binnen, wat speelt er zich af in de binnenwereld van iemand, hoe kwetsbaar is iemand?  Eigenlijk ben ik mezelf er ook bewust van hoe mooi het is om je kwetsbaar op te stellen, wat ik een aantal jaren geleden ook niet altijd deed en vooral op de buitenkant gericht was. Verbinding en diepgang is voor mij ook heel belangrijk. Mooie gesprekken met mensen over je gevoel, over jezelf, wie je bent, noem maar op.

Na 10 jaar verkopen van producten is het dus tijd voor verandering en ga ik mijn hart volgen, mijn passie: coachen van kinderen m.b.v. visuele beeldvorming en emotiefotografie (www.gelukinjekind.nl). Diverse opleidingen heb ik inmiddels gedaan en ga ik dit jaar nog doen om me te verdiepen. Ik heb er zin in! Het is goed zo, Geluk’s Sieraden ga ik de komende tijd afbouwen. Inmiddels ben ik met mijn coachingpraktijk Geluk in je Kind gestart.

Ook ben ik samen met een vriendin Verbindingsavonden voor Vrouwen gestart “Geluk in Jou” 1x per maand in Zoutelande (www.gelukinjou.nl)

Graag geef ik jullie een korting van 40% in mijn webwinkel www.gelukssieraden.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode Geluk40 (ook geldig op afgeprijsde artikelen en zolang de voorraad strekt).

Ik wil alle klanten van Geluk’s Sieraden bedanken voor de leuke contacten en het in mij gestelde vertrouwen!

Groetjes,

Pauline Geluk